0900-VIKTOR bevestigt deelname Popgroup Olympics


It’s been awhile… maar de favoriete band van je moeder komt weer met nieuws. Na een geweldig optreden in onze hoofdstad, waarbij versterkers het begaven, studentes zwanger raakten en een uitzinnige menigte verbaasd toekeek hoe bandleden bier haalde tijdens het optreden, is 0900-VIKTOR teruggekeerd naar Zuid-Holland.

Op zaterdag 27 april gaven de prinsen van de Nederlandstalige popmuziek een Koningsconcert in Nederland Drie. De vele enthousiaste fans zorgden voor een warm bad. Samen met het publiek genoten de heren volop van support act Olax en gaf daarna zelf een spetterende show weg. Hoogtepunten waren hun drie nieuwe nummers: Jouw hondje, Mike & Eva en Vrienden.

ld090606-a546Helaas is ook in april na een lange, moedige strijd Aad Stolker, de opa van gitarist Sebastiaan, overleden. Dit zal het aankomende optreden tijdens de SamenLoop voor Hoop Westland in het Hofpark (Wateringen) extra bijzonder maken. De band speelt dan vrijwillig mee in de strijd tegen kanker. Het lied “Laatste dagen” zal dan speciaal ten gehore worden gebracht als eerbetoon aan de opa van Sebastiaan. We rekenen op jullie steun tijdens dit emotionele moment. Met eerbied willen we ook een paar vrolijke noten toevoegen aan dit goede evenement voor de “surivors” en hun consorten.

In juni is 0900-VIKTOR ook volop te bewonderen. Op 1 juni strijden de harige muzikanten in de bandwedstrijd Popgroup Olympics om een podiumplaats op Kaderock. De olympics bestaan onder andere uit karaoke zingen op een rodeostier en het ontwijken van security. Publiek is van harte welkom bij dit hilarische evenement. Daarnaast zijn er geweldige optredens met als hoogtepunten Cesar Zuiderwijk, Rinus Gerritsen en Eef Aalbers en band ‘F’.

Kaderock & Popgroup Olympics 2013 by Musicon

Op 8 juni staat de vrolijke band op de 24-uursbandmarathon in de Bazart. Elke kwartier een andere band, dus zeker de moeite waard om veel nieuw talent te ontdekken in korte tijd! Last but not least spelen 0900-VIKTOR en Kat Ya 19 juni in het Paardcafé als support voor Olax. Een mooie locatie met drie gevarieerde, verrassende acts. Zeker de moeite waard om bij te zijn!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.