0900-VIKTOR released eerste EP


Op 6 december presenteerde 0900-VIKTOR hun langverwachte EP “Vrienden. Het schijfje bevat de bekende vrolijke popmuziek met een stevig randje blues en rock ’n roll aangevuld met doordachte, eigenzinnige Nederlandstalige teksten en een vleugje ironie. De aanwezigen waren lovend over de kwaliteit van de EP.

De presentatie live uitgezonden in het WOS-programma Stage van Kees Visser kan worden teruggeluisterd via Uitzending gemist. De band gaf een serieus en ontwapenend interview, uiteraard ontaardend in de bekende 0900-VIKTOR chaos. Daarnaast speelden de popidolen een mooie dwarsdoorsnede van hun muzikale werk inclusief alle nummers van de EP “Vrienden”. Veel nummers waren in een nieuw jasje gestoken. Ook werden er twee nieuwe nummers gespeeld waaronder alternatieve kersthit Kerstboom zonder slingers.

De EP kan inmiddels worden besteld via http://0900-viktor.bandcamp.com/. De digitale versie van de EP is verkrijgbaar vanaf 2 euro. Liever een echt schijfje in je handen? De EP voorzien van prachtige hoes is voor 5 euro verkrijgbaar bij concerten, via het contactformulier of één van de bandleden.

Graag nogmaals onze dank aan Kees Visser en WOS Radio voor het hosten van de EP-releaseparty. Mariska Meinderts en Fred van der Ende voor alle fantastische foto’s en de albumhoes. Zap! Studio bedankt voor het masteren van de EP. Theo Herpers voor het jarenlang belangeloos beschikbaar stellen van de repetitieruimte. Als laatste natuurlijk alle familie, vrienden en fans die de muziek luisteren en band steunen!

Tot slot heeft de band nog een leuke actie. De eerste drie personen die surfen naar http://0900-viktor.bandcamp.com/yum en één van onderstaande codes invoeren kunnen GRATIS de EP downloaden.

  • bmrq-ju9j
  • wrmf-y56k
  • pvrv-3ft9

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.