Achter de schermen wordt hard gewerkt


Hoewel het laatste optreden even achter ons ligt, wil dat niet zeggen dat Viktor stilstaat. Achter de schermen zijn we hard aan de slag.

Zo zijn we in de oefenruimte druk bezig met het werken aan het uitbreiden van het repertoire. Bestaande nummers worden nog toffer, maar we zijn ook druk bezig om nieuwe nummers uit te werken. Een aantal daarvan zijn in de oefenruimte al echte Viktor-hits.

Niet alleen aan het repertoire wordt gesleuteld, Viktor-bassist Mark van Dooren heeft zich in een Dominicaanse privékliniek laten opereren aan zijn beide schouders en misschien nog wel meer. Inmiddels hebben we met de herstelde patiënt kunnen spelen en hij lijkt nog lekkerder te bassen dan voor de ingreep. Bovendien vormen de twee indrukwekkende littekens een prima aanvulling op onze podiumpresentatie.

Kees Visser, WOS Radio
Kees Visser (WOS Radio)

Natuurlijk vergeten we met al het werken de trouwe Viktor-fans niet. We willen jullie zo snel mogelijk weer trakteren op de zoete Viktor-klanken. Het eerste resultaat daarvan is een radio optreden bij de WOS op 25 januari 2013. We spelen daar bekende en nieuwe nummers, en zullen de eigenzinnige vragen van Kees Visser beantwoorden. Als dat maar goed gaat…

Andere optredens zullen aangekondigd worden via de website, Facebook en Twitter, houd ons in de gaten. Weet jij nog toffe tenten waar we kunnen spelen? Neem contact op via het contactformulier!


Eén reactie op “Achter de schermen wordt hard gewerkt”

  1. De volgende stap wordt een illegale behandeling in Cuba met het DNA van Mark King (Level 42). Hierdoor wort het bassen ‘as easy as breathing’ zoals de Cubaanse brochure beloofd…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.