Actie: Verschrikkelijke Vroege Vogel Voordeel Voor Vrienden Van Viktor


Op dit moment ligt de EP “Vrienden” van 0900-VIKTOR bij de vrienden van de perser. “Vrienden” is de eerste EP die in eigen beheer wordt uitgebracht voor alle vrienden en fans van de band. De EP gaat 5 euro kosten en bevat vier epische nummers en een bonustrack.

0900-VIKTOR - Vrienden
Op 6 december wordt de EP gepresenteerd in het programma Stage van vriend Kees Visser bij de vrienden van WOS Radio. Stem je radio af op 87.6FM of www.wos.nl/radio en hoor speciale uitvoeringen van nummers op de EP en klassieke hits van 0900-VIKTOR.

Voor het vieren van dit historische nieuws hebben de rockers van 0900-VIKTOR in overleg met de vrienden van hun management twee hele bijzondere, speciale acties.

Actie 1: Pre-order actie 3,00 i.p.v. 5,00 euro*
Pre-order het album via een mail aan boekingen@0900-viktor.nl. Vermeld duidelijk dat het de EP betreft en jouw adres. Het geld kan worden overgemaakt naar rekening 142.247.332. De EP wordt verstuurd zodra deze beschikbaar is.

Actie 2: Bezoek de releaseparty actie 2,00 i.p.v. 5,00 euro*
Kom op 6 december voor 20 uur naar de studio van onze WOS-vrienden en koop de EP voor 2,00 i.p.v. 5,00. Daarnaast trakteert 0900-VIKTOR de gehele avond op bier en TUC!*

Actie 3: Digitaal exemplaar actie 2,00 i.p.v. 3,00 euro
Liever een digitaal exemplaar? Op 0900-viktor.bandcamp.com kun je vanaf 6 december de EP voor 3 euro downloaden. Als je nu alvast een digitaal exemplaar besteld in de pre-order heb je op de dag van release “Vrienden” in je mailbox en krijg je bovendien de EP voor een vriendenprijs van 2 euro!

*) Zolang de voorraad strekt!

Hopelijk gaan jullie allemaal de EP kopen, dan kan de band één biertje drinken van de “winst”. Feedback is altijd welkom, vooral als het de ego’s van de band streelt.

Voor het verder strelen van ego’s wil 0900-VIKTOR heel graag in de Westlandse 100 dit jaar! Daarvoor moet iedereen stemmen op de hit “Donker” over het Westland. Dit kan op http://www.westlandse100.nl/stem.php. Vul bij Vrij keuze voor Artiest “0900-VIKTOR” en Titel Donker in. De Westlandse 100 kan toch niet zonder deze hit over de mooie kassen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.