Biografie

Heb je alle hulplijnen geprobeerd? 0900-VIKTOR staat klaar!

Weer een nacht wakker gelegen van de eenzaamheid, angst of wanhoop. Of wil je juist jouw geluk vieren? Sluit jezelf niet af, maar bel 0900-VIKTOR. Onze vier deskundige hulpverleners bieden muzikale troost en relativering. Verrassende inzichten en praktische adviezen worden bezongen in pakkende popsongs

0900-VIKTOR baseert zijn werkwijze op de bewezen theorieën van pioniers als Maarten van Roozendaal, Bob Dylan, Raymond van het Groenewoud en de Dire Straits. Naast kleurrijke melodielijnen en energieke popliedjes, zijn ook de scherpe, verhalende teksten herkenbaar.

Liever dan via de telefoon, zoeken de professionals van 0900-VIKTOR het directe contact. De boodschap is inmiddels op podia door heel Nederland verspreid. Van intieme, akoestische concerten, tot de grote podia van onder andere de KWF Samenloop voor Hoop en Westlandse Cross. Geen podium is te groot of te klein. 

Voor mensen met ligyrofobie is de zelfhulp-EP “Vrienden” uitgebracht. De nummers “Donker” en “Vrienden” van deze EP hebben de bovenste regionen van diverse ranglijsten gehaald waaronder de Haagse 100 en de Westlandse 100. Dit jaar bracht het team de bestseller “Hierbij dan” uit als succesvolle opvolger van “Vrienden”.

Ben jij klaar voor een nieuw leven? Neem vandaag nog contact op.

Boekingen kunnen via het contactformulier, boekingen@0900-viktor.nl of 06-52384632.

0900-VIKTOR

0900-VIKTOR is:
Rutger Wolf (zang/toetsen)
Sebastiaan Fransen (gitaar)
Mark van Dooren (zang/basgitaar)
Jort Huiskens (drums)