Comeback Viktor is een feit!


De stroom verontruste reacties, na ons bericht van vorige week dat het einde van Viktor bereikt was, viel wat tegen. Ook de landelijke en zelfs de regionale media hebben onze 1 april grap niet opgepikt. De ware Viktoriaan kan dat echter niet deren en onvermoeibaar gaan wij door.

Sterker nog, er staan wilde plannen op de baan. Hoogste tijd voor een Viktor-update!

Afgelopen zaterdag zijn er door onze fulltime fan Mariska Meinderts heuse bandfoto`s gemaakt. Het resultaat valt hier te bewonderen en stiekem vinden we ze behoorlijk tof! Behalve op deze website zijn we ook op Hyves actief. Meld je aan als vriend op http://viktorband.hyves.nl/!

In een vorig bericht hadden we het al over de demo die druk in ontwikkeling is. We zijn hard bezig met het afmixen en verwachten maandag 19 april de eerste Viktorgeluiden online te kunnen zetten. Als trouw bezoeker van onze site kunt u hier de demo natuurlijk als eerste beluisteren!

Maar het grootste nieuws bewaren we uiteraard voor het laatst. Want trots en enigszins nerveus melden wij dat ons eerste optreden een feit is! Vrijdag 7 mei zullen we het Wateringse Popcentrum Nederland Drie in staat van verwarring, extase, euforie en misschien zelfs narcose brengen! We hopen alle onze fans vrijdag aan te treffen, om te genieten van onze muziek. Zorg dat je je eigen instrumenten ook meeneemt, na het optreden is er namelijk ruimte om naar hartelust te jammen.

Uiteraard zal het als het aan ons ligt niet bij één optreden blijven. Houd de website dan ook in de gaten voor nieuwe data en zet bij zaterdag 8 mei vast een vraagteken in je agenda!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.