Heb jij liefde voor het betere lied? Popband Viktor zoekt een bassist!


Sinds 2010 laten wij als Viktor zien dat Nederlandstalige popmuziek ook lekker klinkt. Met invloeden uit de blues, rock`n roll, funk en kleinkunst hebben we een veelzijdig geluid. Viktor gaat verder waar bands als Klein Orkest en Doe Maar zijn gestopt. Helaas missen we momenteel de vette bass grooves die onze muziek dragen…

Viktor, drie enthousiaste heren van in de twintig, is dan ook opzoek naar een bassist, of toetsenist. Iemand die minstens een jaar speelt en die, samen met onze drummer, de stevige basis kan vormen van onze muziek. Ervaring in een band is daarbij een pre, maar geen vereiste. Affiniteit met onze muziek natuurlijk wel!

Ons doel is om zeker twee keer per maand te repeteren in onze eigen oefenruimte (omg. Den Haag/Westland). Daarnaast willen we minimaal zes keer per jaar optreden. We hebben momenteel voldoende eigen materiaal voor een volledige set, maar zijn altijd bezig nieuw materiaal te schrijven. Jouw inbreng wordt daarbij zeer gewaardeerd en we staan zeer open voor nieuwe richtingen en invloeden.

Aarzel niet om bij vragen contact op te nemen! Voor meer informatie over de band en een idee van onze muziek kijk je op onze website www.0900-viktor.nl.

Vriendelijke groet en tot snel in de oefenruimte!

Viktor
info@0900-viktor.nl


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.