Nieuwe seizoen start met tour door Naaldwijk


Ondanks de zomerstop hebben de mannen van 0900-VIKTOR de afgelopen weken niet stilgezeten. In de beruchte atoomkelder werd hard doorgewerkt, er was dan ook genoeg te doen!

Zo wordt de nieuwe EP opgenomen in eigen beheer. De demo moet af zijn voor de kerst, dus zet het plaatje alvast op jouw verlanglijstje, dan heb je een warm gevoel in de koude wintermaanden.

Popprijs Westland
Popprijs Westland


Naast het maken van opnamen zijn we druk bezig geweest met het repeteren voor een tour door Naaldwijk. 0900-VIKTOR komt naar je toe deze zomer.

Allereerst zijn daar komende week maar liefst drie optredens in het wonderschone Naaldwijk. Donderdagmiddag wordt het nieuwe seizoen ingeluid met een volle set in de Spiegeltent op de Naaldwijkse feestweek. Het optreden begint al om 16.00 uur, wees er dus om kwart voor bier.

Zaterdagochtend spelen we twee korte, akoestische sets in winkelcentrum “De tuinen” op het WOS Plein. Dit is voor het goede doel! Om 10 en 11 uur laten kun je oordelen of onze nummers ook zonder een orgie van geweld overeind blijven.

Daarna volgen de voorrondes van de Popprijs Westland waar de strijd wordt aangegaan met bevriende bands zoals The Royal Spuds en Tune. Zodra we data en tijden hebben horen jullie meer. Tot op één van de optredens!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.