Nog geen verlanglijstje? Vraag Viktor voor Sinterklaas!


MuziekpietHoor de wind waait door de bomen en de decembermaand staat voor de deur, dus de tijd van verlanglijstjes maken is aangebroken. Voor veel mensen een lastige klus, want wat je wilt hebben krijg je nooit. Gelukkig heeft Viktor DE oplossing!

Dinsdag 4 december wordt er door Viktor aan de deur geklopt bij het Haagse Musicon. Gedurende 20 minuten zullen wij op het beroemde poppodium zingen en springen, want we zijn zo blij en er zijn allemaal dansende fans bij! Nu is een Viktor-optreden altijd al een prachtig cadeau, maar aan de vooravond van Sinterklaas dubbel zo mooi!

Daarnaast hebben we de hulp van onze trouwe Viktor-fans deze keer hard nodig! Na afloop van het optreden wordt er namelijk door het publiek bepaald welke van de vier bands volgend jaar een uur lang mogen spelen op een vrijdag of zaterdag!

O kom er eens kijken… een gloednieuwe kans om Viktor live te zien en een handtekening of plectrum te bemachtigen! Rijd Musicon dus niet stilletjes voorbij, maar kom gezellig binnen luisteren!

Vol verwachting klopt ons hart wie er komen op 4 december…

Musicon: Soestdijksekade 345, 2574 AL Den Haag.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.