OCK Open Podium


OCK Open Podium KasserieNee, de band is niet verslonden door een horrorclown of een ouderwetse vampier. De laatste tijd doet 0900-VIKTOR het iets rustiger aan. Drie van de bandleden zijn bezig met een nieuw huis en uiteraard wordt nog steeds hard gewerkt aan een vers album.

Het album laat nog even op zich wachten. Echter, hopelijk duurt het niet zo lang als de albums van Dr. Dre en Guns N’ Roses. Een paar nummers die het waarschijnlijk gaan halen: Mike & Eva, Altijd wel een reden en Las Vegas. Nog even geduld hebben is het devies.

Doen de ironische popmuzikanten dan verder helemaal niets? Wel degelijk! Drummer Jort Huiskens is weer tevreden terug uit zijn geliefde Japan. Dat betekende op 7 oktober een optreden in volledige bezetting tijdens OCK Open Podium in de Kasserie als opener en afsluiter. Ze speelden samen met onder andere De Kleine Nachtrevue, Marcel Verreck en Marijke van Geest.

OCK Open Podium KasserieWas de opening tijdens het diner nog rustig en ingetogen, als afsluiter ging 0900-VIKTOR weer helemaal los, gestuwd door de weergaloze drums van Huiskens. De band beloofde dat ze pas stopten als de stekker er werd uitgetrokken; en zo geschiedde het laat in de avond met een daverend slotapplaus. 

Bedankt Pim Barendse en de organisatie voor de leuke avond!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.