Optreden 9 juli in HPC!


Na intrigerende optredens in Monster en Wateringen is het tijd om ook buiten het Westland te gaan musiceren. Vrijdag 9 juli staan de mannen van Viktor in het muziekcafé van het Haags Pop Centrum. Voor de mannen van Viktor geen onbekende plek, in het verleden hebben ze hier regelmatig repetities gehad.

Rond half 10 zal Viktor zijn muziek Den Haag inslingeren. In principe mogen ze tot half 11 spelen, maar indien de 100db meerdere malen wordt overschreden, zullen ze het eerder het podium moeten verlaten. Viktor zal proberen hun tweede natuur uit te schakelen en ruimte te maken voor melodische uitspattingen.Maar dat is nog niet alles! Want de Haagse heren Badabings zullen vervolgens het podium beklimmen. Dit duo van gitaar en drum rockt voor drie en dat zullen ze laten merken. Op hun site www.thebadabings.nl is alvast een voorproefje te vinden. Voorwaar een bijzonder Viktorwaardig naprogramma!

En zelfs daarna is het feest niet voorbij. De ware Viktoriaan blijft slapen om de volgende dag het WK Grunten mee te maken, dat ook (deels) door HPC wordt georganiseerd. Drie evenementen ineen, dit kun je niet laten liggen…

Tot 9 juli!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.