Optredens in januari en februari!


Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, maar de eerste optredens staan al in de agenda.

Zondag 23 januari gaf Viktor bij de eindpresentatie van het bandcoachingstraject Ready2Play in Musicon een spetterend optreden. De bandcoaches van R2P waren erg te spreken over de geboekte vooruitgang. Jort en Sebastiaan hebben die avond de borrel Fishshot ontdekt.

Zaterdag 29 januari speelt Viktor weer een volledige set! In het Wateringse jeugdcentrum Oikos zullen we zo`n drie kwartier het publiek vermaken. Oud, nieuw en drastisch gewijzigd materiaal zal de revue passeren, een goed moment om een hele Viktor show te zien. Entree is vijf euro.

Verder spelen de rockers 19 februari op het 40-jarige jubileumfeest van Nederland Drie. Houd daarvoor de website in de gaten, want dit beloofd een speciaal optreden te worden. Het jubileum feest is sowieso een feest om in je agenda te zetten, met naast Viktor optredens van onder andere SAB, No Comment, Novembers Dream en nog veel meer. Zoveel bekende en onbekende regionale bands zie je niet vaak op één avond!


2 reacties op “Optredens in januari en februari!”

  1. Heren,

    staan jullie open voor sponsormogelijkheden? Viktor past precies bij het verfrissende imago dat we als merk nastreven.

  2. Viktor staat zeker open voor sponsormogelijkheden. We staan elke ochtend op met Fishshot en gaan ’s avonds naar bed met Fishshot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.