Organisatie Parkpop in overleg met Viktor


Viktor mogelijke vervanger Snoop DogNa het annuleren van hoofdact Snoop Dog en vervanger Beenie Man, zijn er verkennende gesprekken gevoerd tussen Viktor en de organisatie van Parkpop. Een optreden van Viktor op het Haagse muziekfestival is echter alles behalve zeker.

Nadat het afsluitend concert van Snoop Dog door de gemeente Den Haag verboden was, werd reagga-act Beenie Man gecontracteerd, dit ondanks zijn homofobe teksten. Protest vanuit de homobelangenorganisatie COC heeft de organisatie echter doen besluiten ook deze act te dumpen.

Een woordvoerder verklaart dat Viktor een logische volgende stap was: “De mannen van Viktor zijn alle vier afkomstig uit de regio Haaglanden, dit festival is voor hen dan ook een thuiswedstrijd.” Dat Viktor onder het Haagse publiek nog nauwelijks bekend is, is volgens de organisatie geen bezwaar: “Ze hebben in ieder geval geen reputatie die tot afzeggen kan leiden.”

Volgens Viktordrummer Jort Huiskens is het echter alles behalve zeker dat Viktor op Parkpop zal spelen: “Om verdere ophef te voorkomen wil de organisatie alles wat mogelijk aanstoot kan geven verbieden. Ze hebben het er zelfs over dat ik niet met ontbloot bovenlijf achter mijn drumstel mag zitten.”

Mochten de besprekingen op niks uitlopen dan geeft de Parkpop organisatie de moed nog niet op: “We blijven zoeken naar een volwaardig hoofdprogramma, maar mocht dat niet lukken dan kunnen we altijd Krezip nog bellen.”


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.