Serene rust (of naar Nick & Simon?)


De afgelopen maand heeft Viktor weinig van zich laten horen, behalve in de oefenruimte in de atoomkelder van Xtilton. Daar wordt hard gewerkt aan nieuw materiaal, maar dit wilde niet echt vlotten. Viktor heeft zelfs overwogen om een nieuwe weg in te slaan en liedjes van Marco Borsato te coveren in het Italiaans. De zijprojecten van diverse bandleden maken de zaak nog ingewikkelder.

Leadzanger Rutger Wolf is namelijk op dit moment nog volop bezig met zijn solo-carrière. Een tour met zijn blokfluit door Japan, maakt het logistiek erg lastig om regelmatig te repeteren. Gelukkig zijn de 21 concerten allemaal uitverkocht en verkoopt zijn solo-cd “snuiven en blazen” met instrumentale covers van Volendamse klassiekers van o.a. de 3J’s en Nick en Simon bijzonder goed. Gitarist Sebastiaan is inmiddels weer terug van zijn reis met Amy Winehouse naar het Crossroads Centre op het eiland Antigua. Op deze welverdiende vakantie heeft hij veel inspiratie opgedaan voor nieuw Viktor-materiaal. Of zijn opvallende gedrag het gevolg is van een nieuwe voedselallergie of afkickverschijnselen is nog niet bekend.

Na het zien van het Eurovisiesongfestival begon de inspiratie echter weer wild te stromen. Op dit moment zijn de muzikanten volop bezig met het uitwerken van nieuwe ideeën. Uiteraard worden ook de echte classics van de legendarische band niet vergeten en op een aantal details bijgeschaafd. De band wil graag optreden met het nieuwe en bijgewerkte materiaal en is op zoek naar geschikte mogelijkheden om op te treden. Mochten er nog tips zijn, schroom dan niet en neemt contact met Viktor op.


Eén reactie op “Serene rust (of naar Nick & Simon?)”

  1. Begrijp ik hieruit dat jullie onze nieuwe begeleidingsband worden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.