Serieuze zaken in de feestmaand


3FM Serious RequestNa het overdonderende optreden op de Vrije Universiteit vorig jaar, toog de 0900-VIKTOR tourbus wederom naar de hoofdstad. Van universiteit naar de Wallen, ditmaal werd eetcafé Dwaze Zaken onveilig gemaakt. Uiteraard was onze Vriend Olax ook van de partij.

Na een enerverende set van deze poëtische taalknutselaar was het de beurt aan de mannen van 0900-VIKTOR om het podiumpje, vakkundig opgebouwd door geluidsvrouw Laure, te betreden. Het geproduceerde volume was voor het etende publiek even wennen. Echter werd er al snel instemmend geapplaudisseerd en op de tafels gedanst, zoals op onderstaande vlog te zien is.

Uiteraard staan er de komende dagen nog meer optredens in de agenda. Op 20 december heeft de band de eer om zich in te zetten voor 3FM Serious Request. Het Stationsplein in Haarlem zal verrijzen tot podium waar de heren zich geheel belangeloos zullen uitleven. De repetities zijn al in volle gang, zoals op onderstaande vlog te zien is (de band is erg enthousiast over vloggen). Uiteraard zijn alle fans welkom in Haarlem, maar ook aan de thuisblijvende fans is gedacht: de opbrengst van alle online verkopen van singles en EP`s gaat tot 25 december naar het glazen huis! Giel Beelen is enthousiast over onze actie, ook hij heeft er speciaal een vlog over gemaakt.

Overigens kan er nog steeds gestemd worden op de WOS 100. Help de 36e plaats van vorig jaar te verbeteren!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.