Vacature: Fan


Functie
Fan

Bedrijfsnaam
Viktor

Locatie/standplaats
Westland

Salaris
Marktconform

Bedrijfsprofiel
Viktor bestaat uit vijf divisies: zang, toetsen, bass, gitaar en drums. De band behoort tot de grotere zelfstandige kruipruimtebands in het Westland en verzorgt optredens in kruipruimtes en sinds kort ook in huiskamers, Paradiso en de Melkweg. Viktor heeft een jonge, dynamische uitstraling zonder in te leveren op flexibiliteit en verzorgt al creatieve uitspattingen sinds 2008. Wij richten ons op muziek waarop iedereen zijn ding kan doen. Onze kerncompetenties: creatief, muzikaal, inspirerend, leidinggevend, zelfstandig, uniek en rebels.

Viktor heeft strategische allianties opgebouwd met onder andere Dream Theater, Chuck Berry en vele andere internationale wereldspelers in de muziekindustrie.

Bedrijfscultuur
Plezier in je werk is heel belangrijk bij Viktor. Daarom krijg je bij Viktor de ruimte om je ding te doen. Er is een combinatie van een professionele uitdaging en optimale sfeer. Dat is te danken aan de omvang van Viktor, maar ook de informele sfeer waar het belachelijk maken van elkaar van wezenlijk belang is. Communicatie tussen medewerkers van Viktor vindt altijd en immer via korte lijnen plaats. Op dit moment ben je binnen Viktor nog geen nummer. Maar resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst als we meerdere fans hebben.

Functieomschrijving
Het snelgroeiende Viktor is op zoek naar een medewerker om de band te versterken. Wij zoeken iemand voor de rol als fan. Ben je een ervaren en gemotiveerde fan en op dit moment heldloos? Dan is Viktor wellicht op zoek naar jou!

We verwachten van sollicitanten dat ze bij alle optreden aanwezig zijn en de teksten van Viktor moeiteloos meezingen. Daarnaast moet hij/zij voor het podium regelmatig “Slayer” roepen. Van vrouwelijke sollicitanten wordt verwacht dat zij met ontbloot bovenlichaam slipjes op het podium gooien. Een andere belangrijke taak is het nat gooien van andere fans met bier, hierbij dient de apparatuur van Viktor gespaard te blijven. Ervaring bij de Golden Earring op dit vlak is gewenst.

Het optreden hangt dus compleet van jou af! Het is de bedoeling dat de bandleden van Viktor denken dat ze voor een enthousiast publiek spelen en niet alleen voor hun familie. Denk jij dat jij geschikt bent voor deze zware functie doe dan een sollicitatie bij Viktor!

Functie-eisen
De standplaats van de functie verschilt nogal gezien het grote aantal optredens dat is gepland. Daarnaast kunnen we geen vaste werktijden bieden. We verwachten dan ook alleen werknemers zonder 9 tot 5 mentaliteit.

Opleidingen zijn niet noodzakelijk en worden eerder als belemmering gezien.

Minimaal 2 jaar ervaring als fan van een band.

Personen die bier kunnen brengen en af en toe zeggen “dat was niet heel slecht” hebben een pré.

Dienstverband
Vast


2 reacties op “Vacature: Fan”

 1. Beste meneer Fransen,

  Ik las uw vacature op de site. En ik ben zeer geïnteresseerd.
  Ik heb al veel ervaring met fan zijn van populaire bands. Daarbij is het roepen van Slayer is een van mijn specialiteiten. Daarbij kan ik erg hard gillen en schreeuwen (ik tel voor tien!). Alleen over het ontblote bovenlichaam en slipjes gooien moeten we het nog even over hebben, daar heb ik nog geen ervaring mee.

  Ik doe alleen wel een HBO-opleiding. Ik denk niet dat dat een probleem zal vormen. Het fan zijn van Viktor gaat uiteraard voor de studieresultaten.

  Ik hoop snel op een reactie!

  Met vriendelijke groet,

  Mariska Meinderts

 2. Geachte mevrouw Meinderts,

  Uw sollicitatie is in goede orde ontvangen. Binnenkort zal u worden voorgedragen aan de ballotagecommissie. U ontvangt daarna zo spoedig mogelijk bericht of u mag toetreden tot het zeer selecte gezelschap dat zich fans van Viktor noemt. Het tellen tot tien is zeker een pre.

  Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

  Viktor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.