Vijf jaar 0900-VIKTOR


Viktor
Het eerste optreden van Viktor in WPC Nederland Drie

Het is 7 mei 2010. De wereld maakt kennis met Viktor. Het optreden was toen met spoed geregeld als try-out voor de deelname aan Monsterpop een dag later. Niet zonder succes, want op Monsterpop wint de band de prijs voor “Beste tekst”. Inmiddels vijf jaar en vele optredens later is er een hoop veranderd. De band heet nu 0900-VIKTOR in plaats van Viktor en bassist Marcel van Deursen is opgevolgd door de illustere Mark van Dooren om twee voorbeelden te noemen. Gelukkig is de kern hetzelfde gebleven: pakkende popsongs met scherpe, verhalende teksten.

0900-VIKTOR @ Wollepop 2015 0900-VIKTOR @ Wollepop 2015 Afgelopen Bevrijdingsdag waren de muzikanten te bewonderen op het prachtige podium van Wollepop. Het festival viel bijna in het water door storm, maar gelukkig klaarde het vlak voor het optreden van de mannen op. Voor een vol Wilheminaplein in Naaldwijk speelden 0900-VIKTOR een groot deel van hun nummers. De band is muzikaal enorm gegroeid, maar ook qua stageperformance. Een geïmproviseerde drumsolo met alle vier bandleden tijdens een stroomuitval, een spetterende gitaarsolo in de jeep op het podium en natuurlijk plectra het publiek in gooien na afloop. De reacties van het publiek waren lovend.

0900-VIKTOR @ Wollepop 2015Heb je het optreden afgelopen woensdag gemist? Vanavond is er een zeer speciaal optreden: na vijf jaar speelt 0900-VIKTOR vanavond haar 50e optreden. Het Haags Pop Centrum in Loosduinen is de geschikte locatie voor deze mijlpaal. De band speelt samen met het Noorse Millpond Moon en de entree is gratis voor dit grote feest! Mis dit niet en tot straks!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.