Viktor blikt terug en kijkt vooruit


Wat een Viktor weekend hebben we weer achter de rug zeg! Vrijdag 18 februari waren de mannen van Viktor met Not amused en 49 te gast bij Stork on Air. Ze speelden daar ter gelegenheid van de NL3 bandmarathon drie nummers. Deze drie nummers zijn, met een spraakmakend interview en de optredens van Get Amused en 49 te beluisteren op hun website. Een uitgebreid videoverslag van de hand van Nel Meinderts is te vinden via het YouTube-account en de live-opname van de liefde staat op de media pagina. Veel dank aan Bas van Radio West/Den Haag FM voor de heldere kwaliteit. Na het inspirerende optreden van de andere twee bands togen we op tijd huiswaarts om de volgende dag fris in NL3 te verschijnen. Een enkel bandlid schijnt echter eerst een andere toog bezocht te hebben.

Op het jubileum van NL3 was het om 15.00 al goed bezet. Onze vrienden van Novembers Dream moesten helaas afzeggen, dus opener Custard Pie begon iets later dan gepland, maar zette meteen de (Page)toon met covers van Led Zeppelin. Heerlijke muziek met venijnige uithalen van een zanger die een rock en roll stem bleek te verstoppen onder zijn kantoormedewerkers uiterlijk.

Ook de volgende bands brachten het publiek in meer of mindere mate in vervoering en voor we het goed en wel wisten stond de Monsterse John C Fraser te spelen. Van zijn opzwepende set (alleen met een akoestische gitaar de zaal kunt beetpakken) heeft Viktor helaas het laatste stuk moeten missen om in alle rust voor te bereiden op het bij voorbaat historische Viktor optreden.

Vanaf het eerste nummer 39 knalden de rockers vol enthousiasme het nog lekker gevulde NL3 binnen. Het optreden werd goed ontvangen en de Viktor-nummers gingen erin als broodjes warme worst, die overigens door de organisatie in ruime mate werden verstrekt na het optreden. Ook de rest van de avond kon het aanwezige publiek genieten van diverse bands. De leden van Viktor kunnen niet alles meer na vertellen van wat er is gebeurd na het optreden, maar het was heel bijzonder.

Viktor is erg trots op hun eerste optreden op de radio, nu nog Radio West, 3FM en De Wereld Draait Door. Daarnaast speelt Viktor altijd graag een thuiswedstrijd in NL3, want hier is het meest enthousiaste publiek (dat zegt Viktor van elk publiek). Komende periode wil Viktor zich richten op nieuwe materiaal en optredens in concertzalen, theaters en op festivals. Viktor is te boeken via boeking@0900-viktor.nl.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.