Viktor breekt door in Krimpen


Afgelopen dinsdag is het nummer “Dokter Mark” gedraaid op Lokale Omroep Krimpen in het programma #PETERindeETHER. Nederlands trots en bekende radiomaker Peter van Embden draaide het nummer in zijn show en stuurde de volgende tweet:

Viktor is zeer vereerd om in korte tijd weer op de radio te worden gedraaid. Hopelijk worden de nummers steeds vaker gedraaid op de radio. Nu de muziek van deze Nederlandstalige band in Krimpen ook bekend is, kan een nationale doorbraak niet meer lang op zich laten wachten. Daarnaast hopen de muzikanten van Viktor dat Krimpen snel wordt opgenomen in hun tour (klik hier voor boekingen).

Het programma kan worden teruggeluisterd op uitzending gemist van Lokale Omroep Krimpen. Het nummer wordt rond de 15e minuut gedraaid in het programma na The Monkees – I’m a Believer. Geen slecht voorprogramma!

Overigens treedt Viktor morgen 6 oktober 2012 op tijdens de Furieade 2012 op muziekpodium de Markt in Maassluis. Het optreden zal rond half 1 ’s middags beginnen en duurt een half uur. Iedereen is van harte welkom, daarna kan iedereen na afloop een drankje drinken met de band of boten kijken!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.