Viktor definitief geen gastartiest bij Symphonica in Rosso


In tegenstelling tot de in diverse media gepubliceerde geruchten zal Viktor niet als gastartiest optreden bij de Symphonica in Rosso concerten oktober volgend jaar. Op de dinsdag door WikiLeaks uitgelekte concept gastenlijst stond Viktor nog wel vermeld.

Een woordvoerder van concertorganisator Mojo erkent dat Viktor door Nick en Simon zijn voorgesteld als gastartiest. Nick Schilder: “Na het horen van hun geweldige single ‘Geen lied’ hebben wij [Nick en Simon] de heren scherp in de gaten gehouden. Er is door mij en Simon inderdaad specifiek gevraagd om deze rasartiesten, die de traditie waar Nick en Simon instaan zo warm omarmen.”

Geruchten dat de Volendamse troubadours bang waren weggespeeld te worden door hun Westlandse collega`s wijst Simon Keizer scherp van de hand: “Die gasten moeten eerst maar eens zeven nummer 1 hits zien te scoren voor we ons daar druk over gaan maken. Als je ziet dat ze vier instrumenten nodig hebben om een geluid te creëren dat wij met alleen een akoestische gitaar evenaren zie je dat ze nog veel te leren hebben.”

Het naar buiten raken van de mogelijkheid van een Viktor gastoptreden resulteerde in een onverwachte run op kaartjes van het concert, waarna besloten werd een extra concert te organiseren. Of dit extra concert doorgaat is niet bekend. Na de afzegging van Viktor verschenen er duizenden kaarten voor het evenement in de doorverkoop.


3 reacties op “Viktor definitief geen gastartiest bij Symphonica in Rosso”

  1. Daar mogen wij van het management van Glastonbury (nog) geen uitspraken over doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.