Viktor geselecteerd voor Monsterpop!


“Als je je doelen hebt bereikt, heb je de lat te laag gelegd.” Daarom heeft Viktor de lat nog maar wat hoger gelegd. Nadat ze eerder hun eerste optreden als band op 7 mei bekend maakte, melden de mannen van Viktor nu dat ze 8 mei meestrijden op Monsterpop. Als klap op de vuurpijl zal Viktor om 23 uur afsluiten als laatste van de deelnemende bands!

Monsterpop wordt dit jaar voor de 10e keer georganiseerd in de Noviteit te Monster. Viktor vindt het een eer om te spelen op deze jubileumeditie van Monsterpop in de Noviteit, een prachtige zaal waar ze regelmatig de Blues aan Zee-concerten hebben bezocht.

De druk zal de komende week dan ook hoog liggen om de laatste puntjes op de spreekwoordelijke “i” te zetten! Nog twee repetities eind deze week en dan moeten ze klaar zijn voor de Grote Prijs van Monster. De Viktors zullen dan ook de hele week yoga-oefeningen doen en groene thee drinken tegen de spanning. Daarnaast staat de week vol gepland met bandtherapiesessies onder begeleiding van meerdere psychologen. Dit om maar nog eens te meer aan te geven dat de Viktorianen er dan ook echt alles aan doen om twee goeie optredens te geven 7 en 8 mei.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een mooie dag op 8 mei met 9 andere bands die zeer de moeite waard lijken! Zie het complete programma voor een overzicht van de deelnemende bands.

Zorg dat je erbij bent om te genieten van 10 lekkere bands en help ons de publieksprijs in de wacht te slepen! Vanaf 23.00 uur zullen we Monsterpop kennis laten maken met onze Nederlandstalige pop, blues en rock.

Monsterpop begint om 13.00 in de Noviteit, Kloosterlaan 33 Monster.

Media:
Het hele Westland

,

Eén reactie op “Viktor geselecteerd voor Monsterpop!”

  1. ik wil jullie feliciteren dat de band geselecteerd is om op monsterpop op te treden.
    ik wens jullie veel sucses en vooral veel plezier toe.
    groetjes lex

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.