Viktor gooit er een alleraardigst allegaartje aan stijlen doorheen tijdens de Bazart Bandmarathon


Recensie 3 voor 12Afgelopen vrijdagavond trad Viktor om 21.15 op tijdens de Bazart Bandmarathon 2010. Daarmee waren zij de zesde van negentig band die 15 minuten mocht spelen. Het doel was namelijk om een record neer te zetten met 90 bands die in 24 uur achter elkaar optreden. Hiervoor waren twee podia ingericht, zodat er geen pauzes tussen wisseling van bands nodig waren.

Toen Viktor speelde, begon het net gezellig druk te worden in de Bazart. Goeie timing dus (net als in hun spel)! De zaal leek de muziek te waarderen. Later hoorden de bandleden wel dat gitaar te zacht stond, dit was een unicum voor Viktor. Het laatste nummer Guus werden alle solo’s uit de kast getrokken en werden de laatste seconden voluit vol gespeeld, zoals de fans Viktor kennen. Het schijnt dat de presentator van de Bandmarathon zelfs even een stukje meezong met Guus tijdens het applaus, waarna de volgende band werd aangekondigd.

Op de website van 3 voor 12 Den Haag was de volgende recensie te lezen:

Viktor gooit er in zijn 15 minuten of fame een alleraardigst allegaartje aan stijlen doorheen. Rock ‘n’ roll voert de boventoon bij de wat studentikoos aandoende band. Eerste Nederlandstalige band van de avond!

Deze recensie betekend wellicht een make-over voor de bandleden om de overhemden, colbertjes en brillen te bannen. Gelukkig werd Jort als drummer via een Tweet bestempeld als sexy! Voor de rest van de avond en volgende ochtend hebben wij heerlijk genoten van andere goede en minder goede bands. Hopelijk kan Viktor volgend jaar weer deelnemen!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.