Viktor = HOT @ HPC (en vanavond @ Leidschendam!)


Afgelopen gisteren was het dan eindelijk weer zo ver: Viktor wierp zich wederom voor publiek. Na de twee optredens in mei is er veel feedback ontvangen en niet alleen van de versterkers. Dit heeft erin geresulteerd dat er veel gewerkt is door de band aan onder andere de stageperformance, setopbouw en een aantal nummers uit ons repertoire. Daarnaast was er deze keer meer aandacht besteedt aan de soundcheck om een goed volume te creëren, waar een redelijke balans is tussen alle instrumenten. Hierbij werden de Viktorianen goed ondersteund door het vriendelijke en deskundige personeel van het Haags Popcentrum.

Het publiek was blijkbaar erg benieuwd naar deze verbeteringen en de rockers van Viktor waren zeer vereerd om een groot publiek te aanschouwen. Een publiek met nieuwe fans, maar ook onze trouwste fans met bandshirts waren weer aanwezig! Het doet de band altijd goed om zoveel vrienden bij elkaar te zien en we kunnen jullie dan ook niet genoeg bedanken.

Daarna barstte het optreden los. Het bleek dat de bandleden zich niet voor niets figuurlijk in het zweet hebben gewerkt tijdens de repetities. Dit maal werkten ze zich letterlijk in het zweet. Rutger genoot van zijn nieuwe keyboardstand. Daarnaast was er dit maal veel interactie met de zaal. Zo vlogen er drumstokken de zaal in en Bas liep zelfs even met gitaar het publiek in. Ook werd “Geen lied” ditmaal opgedragen aan onze trouwste fan Mariska. In een klein uur was het optreden afgelopen en volgde een slotapplaus dat Viktor met gepaste trots in ontvangst nam. De avond werd afgesloten door een optreden van de Badabings. Dit was erg strakke muziek. Met alleen een drummer en zanger/gitarist wist deze band rock en roll neer te zetten met een volle sound. Check voor meer info http://www.thebadabings.nl/.

De reacties waren na afloop zeer positief. Volgens de trouwe fans was er weer een grote stap vooruit gemaakt. Uiteraard hebben de mannen ook weer de nodige tips gehad om verder te groeien. Vooral over de teksten zijn veel mensen lovend over, al zijn ze soms lastig te verstaan. Blijkbaar was het optreden zelfs zo goed dat Viktor voor nog een optreden vanavond is gevraagd, maar dit is nog een verrassing. Wil je meer weten sms dan “VERRASSING AAN” naar 06 – 51 69 06 48 en ontvang voor vanavond meer informatie over dit spannende optreden op een geheime locatie in Leidschendam.

Daarnaast zijn ook voor het eerst onze hippe visitekaartjes uitgedeeld. Zorg dat je er een bezit krijgt, want er zijn er maar 500 van! Uiteraard kun je ze laten signeren door de band. In ieder geval heeft Viktor zich weer kostelijk vermaakt, mede dankzij de Haagse gastvrijheid van het HPC en het enthousiaste publiek. Hopelijk tot snel!

p.s. uiteraard volgen er nog meer foto’s!


2 reacties op “Viktor = HOT @ HPC (en vanavond @ Leidschendam!)”

  1. Wie is Tom en waarom wil hij in godsnaam foto`s van de visitekaartjes?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.