Viktor ontvangt eerste gouden plaat in Oikos


Op zaterdag 29 januari 2010 heeft de succesvolle Nederlandse rock ‘n’ roll band Viktor haar eerste gouden plaat ontvangen in Oikos. Na een succesvol optreden vol bombastische licht- en rookeffecten werd de plaat overhandigd door de organisatie van Hell Bells. Viktor is zeer tevreden dat zij deze plaat kregen voor hun gehele oeuvre. Als gebaar van dankbaarheid hebben de rockers de plaat gesigneerd gedoneerd aan Oikos om aldaar vol trots op te kunnen hangen.

De pers was in ruime getale aanwezig om de optredens te verslaan. Zelfs voor lead gitarist Sebastiaan Fransen was het even wennen om drie fotografen om zich heen te zien staan. Sebastiaan speelde ongegeneerd zijn solo’s door. Uiteraard waren ook de trouwste fans weer aanwezig bij dit bijzondere moment van Viktor om een zwetende Jort te aanbidden. Een aantal fans kwamen zelfs backstage hangen op de prachtige banken bij Oikos achter!

Op dezelfde avond ontving ook de band Vuigtuig een gouden plaat. De band gaf een heerlijke performance met hun muziek die ze zelf omschrijven als “lege harten, gebroken glazen”. De muziek van Vuigtuig en Viktor sluit goed op elkaar aan daarom is het idee om vaker samen op te treden als de twee “V’s”. Wellicht waren ze extra enthousiast omdat ze tijdens het optreden zijn voorzien van bier door Viktor. Viktor zal dan zorgen dat er drumstel aanwezig is.

Viktor heeft een prachtige avond meegemaakt. De organisatie van Oikos was erg goed geregeld met mooie backstageruimte, foto’s en goed licht en geluid. Daarnaast is Vuigtuig net als Viktor een toffe Nederlandstalige rock ‘n’ roll band. Nogmaals bedankt voor de trouwe fans die aanwezig waren! Ook extra kudo’s voor Peter van der Lely die op het laatste moment toms geregeld heeft voor het optreden!

Hopelijk komt iedereen naar het feest in NL3 (Wateringen) 19 februari a.s. om 18 uur! Zie voor het hele programma de website van Nederland Drie.


Eén reactie op “Viktor ontvangt eerste gouden plaat in Oikos”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.