Viktor staat weer!


Op 15 augustus was het eindelijk zo ver: de comeback van Viktor. Met slechts drie chaotische repetities vooraf moest er een goede show worden neergezet in De Tuinen (Naaldwijk). Midden in het winkelcentrum organiseerde WOS Media het WOS Plein 2012 om voedsel in te zamelen voor de Voedselbank.

Voor het optreden gaf Viktor een bijzonder radio-interview op WOS Radio. Uiteraard doneerde de band liefdadig drie flink gevulde Whisky-dozen met o.a. rijst, macaroni en jam (lekkere combinatie!). Daarna werd een spetterende set van 20 minuten gespeeld waarin klassiekers als Victoria, Dokter Mark en De liefde voorbij kwamen. Het publiek reageerde enthousiast en de nieuwe bassist Mark van Dooren liet zien de band een enorm nieuwe boost te geven.

De mannen van Viktor gaan zich nu richten op het repeteren van bestaand werk, maar vooral het maken van nieuw werk met nog meer ironie en energie. Daarnaast zijn ze actief op zoek naar nieuwe optredens, dus neem contact op voor boekingen via de contactpagina of houd de website in de gaten voor data!

Victoria live tijdens WOS Plein 2012 (uitgezonden op WOS Radio)
[audio:VictoriaWOSPlein.mp3]


Eén reactie op “Viktor staat weer!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.