Viktor stopt op hoogtepunt


In goed overleg hebben de bandleden van Viktor besloten uit elkaar te gaan. Dit omdat ze willen stoppen op hun hoogtepunt. Hoewel Viktor nooit een demo heeft uitgebracht of heeft opgetreden, waren ze ongekend populair bij een groot publiek. De website werd op sommige dagen wel vijftig keer bezocht. De mannen van de band gaan zich nu richten op hun eigen projecten, zoals huiswerk en kroegentochten.

Mariska, fan van het eerste uur, reageerde geschokt op het nieuws. “Het is natuurlijk een ramp voor de muziekwereld. Net nu de band op hun hoogtepunt zitten, stoppen ze er mee! Ze hadden nog zoveel succesvolle albums uit kunnen brengen en geweldige,energieke, jonge, dynamische optredens kunnen geven. Ik heb nog nooit de kans gekregen Slayer voor het podium te schreeuwen.” Mariska geeft aan nog op zoek te zijn naar een andere band om fan van te worden.

Andere artiesten reageren eveneens geschokt. Jurk!: “Ongelofelijk!” Gerard Joling: “Ik had zo gehoopt op Viktor als inzending voor het songfestival.” Dream Theater: “Een rouwdag voor de muziekwereld.” Nick (en Simon): “Jammer! ik had me zo op de geplande samenwerking verheugd.” Marco Borsato heeft aangegeven dat hij hoopt dat Viktor nu teksten voor hem willen schrijven nu ze geen concurrenten meer zijn.

Ook Jort Huiskens, bandlid van het eerste uur, reageert geschokt: “Zijn we gestopt? O, jammer. Gaat de repetitie vrijdag wel door?” In de omgeving van de bandleden werd minder laconiek gereageerd. De moeder van Sebastiaan Fransen: “Als dit maar niet betekend dat ik die herrie weer thuis krijg.”

Er gaan een hoop geruchten dat het stoppen van Viktor andere oorzaken heeft. Zou zo zanger en toetsenist Rutger Wolf de band hebben verlaten om een andere richting in te slaan. Daarbij zou hij al de teksten waaraan hij heeft bijgedragen hebben opgeeist om te gebruiken voor zijn nieuw op te richten metal band. Vooralsnog is geen van de bandleden beschikbaar voor commentaar.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.