Viktor tekent sponsorcontract met Zeeman


Afgelopen dinsdagavond nam Viktor deel aan Musicon Upstage. Bij deze bandwedstrijd kiest het publiek de band die een volledige show mag geven in Musicon op een vrijdag- of zaterdagavond. De speelvolgorde van de bands (0900-Viktor, Whiskers EP, Spinning Circles, Tune, Just Add Water) werd door het gooien van een dartpijl bepaald. Viktor werd er behoorlijk ingetu(i)nd en mocht de wedstrijd aftrappen.

Ondanks het barre herfstweer en het vroege uur was het lekker druk in Musicon. Viktor mocht weer veel naar Musicon gecirkelde vrienden verwelkomen, bedankt daarvoor! Voor het eerst werd dit optreden gespeeld in de officiële Viktor bandkleding. Met de perfecte pasvorm, comfortabele materialen en prachtige authentieke gele kleur brengt deze kleding Viktor naar een nog hoger niveau. De C&A heeft Jan Smit, maar de Zeeman heeft dit ruimschoots overtroffen met Viktor.

Tijdens het optreden had Viktor nog een primeur, namelijk “Mogelijkheden”. Het nieuwe nummer viel in de smaak bij het publiek. Waarschijnlijk door het heerlijke ritme en tempo of wellicht de geweldige drumsolo na de brug. De tekst is ook een pareltje. Houd de site dus in de gaten voor de tekst en een opname.

Afgaand op het geschreeuw werd het Viktor optreden goed ontvangen. Voor de winst was het helaas net niet voldoende. Door het langzaam binnendruppelend publiek werd afsluitende band Just Add water overtuigend naar de overwinning geschreeuwd.

Onze band heeft niet bij de pakken neergezeten en geen water bij de wijn gedaan. Uiteindelijk hebben we onze setlists gesigneerd uitgedeeld aan onze trouwste fans en onder het genot van een neutje geluisterd naar de andere bands. We willen graag het publiek, Musicon en de andere bands bedanken voor de leuke avond!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.