Viktor terug van zomerreces


Jort in Turkije
Jort in Turkije
Terwijl in Den Haag de onderhandelingen over het nieuw te vormen kabinet keihard doorgingen (en op niets uitdraaiden) heeft Viktor genoten van een welverdiende zomerpauze. De mannen hebben elk hun eigen manier gezocht om de heftige ervaringen van het afgelopen jaar te verwerken en zich op te maken voor een nieuw jaar Viktor. Zodoende zocht gitarist Sebastiaan inspiratie en verdieping in Japan, terwijl drummer Jort aan de Turkse kusten op zoek ging naar een hele ander soort verdieping. Groupies niet getreurd, hij is heelhuids teruggekeerd!

Nu de zomer er weer opzit en de herfst zijn intreden doet, beginnen ook voor Viktor weer allerlei zaken al dan niet op hun plaats te vallen (een matige verwijzing naar de vallende bladeren in de herfst, na twee maanden moet ook het schrijven van scherpe, diepzinnige punchlines ook weer even wennen). Zo hebben de mannen afgelopen weken onderhandeld over een nieuwe bandformatie. Uiteindelijk is met een meerderheid van stemmen een ritmesectie geformeerd met Marcel op bassgitaar en Jort op drums. De ritmesectie krijgt gedoogsteun van Rutger op toetsen. Sebastiaan zal de nummers een andere kleur geven door middel van contrasterende solo’s vanuit de oppositie. Het is net de politiek, uiteindelijk veranderd er dus niets. Of de verdeling van groupies opgenomen is in het bandakkoord kan niemand van Viktor bevestigen.

Afgelopen zondag was de aftrap van het nieuwe seizoen bandcoaching bij de Haagse organisatie R2P. Viktor mocht de avond afsluiten met een spetterend kwartier Nederlandstalige rock `n roll. Uiteraard was Viktor benieuwd te horen wat de ervaren mensen van R2P over de muziek te zeggen had en we zullen daar op een later moment uitgebreid verslag van doen.

De komende maanden zullen er weinig Viktor optredens zijn, de heren gebruiken deze tijd om te werken aan nieuw materiaal en het perfectioneren van het huidige materiaal. Omdat ze het toch niet kunnen laten is er ruimte gemaakt voor een kleine gig tijdens de Bazart bandmarathon. Vrijdag 1 oktober zal Viktor rond 21.00 optreden in Bazart in Den Haag, hoewel het slechts een optreden van 15 minuten zal zijn, is het de ultieme kans om na afloop een drankje met de mannen te drinken! Bovendien zullen er gedurende 24 uur diverse andere bands te zien zijn uit de Haagse regio. Gegarandeerd de moeite waard dus!

, ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.