Viktor verlegt grenzen


Harry Jekkers zei het al: “het wordt nooit meer zo mooi als de allereerste keer”. Gelukkig is dit voor Viktor nog niet van toepassing, het wordt alleen maar mooier! Na een lange, onstuimige carrière zijn er voor de band trouwens ook nog genoeg eerste keren.

Benefietconcert De PhoenixZo speelden de flamboyante popsterren zondag 24 maart voor het eerst in een kerk. Bijzonder om de vrolijke popmuziek vanaf een groot altaar te prediken. De effectpedalen konden thuis blijven, want er was genoeg galm in de kerk. Viktor speelde tussen twee grote orkesten, dus dat de versterkers op stand 12 gingen en de muzikanten van het meubilair afsprongen was een kleine cultuurshock voor de enkeling die de band niet kende. Het optreden was tevens het eerste benefietconcert waarop de band speelde. Uiteindelijk heeft Viktor met de andere acts 32.500 euro opgehaald voor Muziekvereniging De Phoenix.

Het weldoen voor anderen is de mannen zo goed bevallen dat het naar meer smaakt! Viktor is dan ook trots zaterdag 25 mei voor het eerst in het Hofpark (Wateringen) op de SamenLoop voor Hoop te spelen. Hopelijk komen al onze fans deelnemen aan de strijd tegen kanker.

483675_549431155096464_1621861981_nVoor die tijd eerst nog twee andere, mooie concerten. Op donderdag 4 april voor het eerst een optreden buiten de provincie op de Vrije Universiteit Amsterdam. Een perfecte kans om meer mensen kennis te laten maken met Viktor! Daarnaast spelen we 27 april eindelijk weer in ons tweede thuis Nederland 3 (Wateringen). Zeker niet de eerste keer, maar altijd extreem gezellig en bier voor een leuk prijsje!

We hopen jullie op een van de optredens te zien, ook als het niet je eerste keer is! Want zoals Renault propageert: “je herinnert je altijd de eerste keer”. Zeker de eerste keer Viktor.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.