Viktor viert jubileum met welverdiende korte (!) pauze


De afgelopen maanden hebben de mannen van 0900-VIKTOR weer regelmatig op de planken mogen staan. Hoogtepunten waren het emotionele optreden tijdens de SamenLoop voor Hoop, de wild enthousiaste Amsterdamse studenten en de thuiswedstrijd in Nederland Drie. Vorige week kon een nieuw hoogtepunt worden bijgeschreven: in het Haagse Paardcafé speelden de heren hun vijfentwintigste concert.

Tussen de inspirerende band Kat-Ya en de immer hilarische Olax mochten de heren van 0900-VIKTOR doen waar ze goed in zijn: het spelen van natte, hete rockmuziek. Het was goed om te zien dat ook bij dit overwegend onbekende publiek de nummers er als koek in gingen. Wel waren af en toe wat moeilijke blikken te zien. Of dat met de diepe teksten te maken had?

In de set van Olax keerde 0900-VIKTOR terug voor een gastoptreden. Samen met Olax speelden de flamboyante artiesten het nummer huurmoordenaar.nl. Uiteraard zijn van dit gedenkwaardige moment beelden gemaakt.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=FfKfzsWoIpM

De komende weken staan er even geen optredens op het programma. 0900-VIKTOR gaat in de oefenruimte werken aan nieuw materiaal en het opnemen van een demo. Buiten de oefenruimte zal er op verschillende plekken naar nieuwe inspiratie gezocht worden. Zo gaat gitarist Sebastiaan naar Ibiza en Jort een maand mediteren in de Himalaya. Houd de site in de gaten voor meer previews, samples en meer of kijk op Facebook.

Op 29 augustus zijn we weer terug op de Naaldwijkse Feestweek. Geen dak, maar het gaat er toch af!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.