Viktor werkt aan performance in HPC


In een afgeladen Haags Pop Centrum mochten de heren van Viktor afgelopen zaterdag drie nummers spelen tijdens de R2P-showcase. Na optredens van geweldige singer/songwriters en een energieke, harde rock band was het de beurt aan de weldoordachte, genuanceerde rock en roll van Viktor.

Met de zorgzame aandacht van de onvolprezen coach, spiritueel leider en inspiratiebron Suzanne (die helaas andere verplichtingen had vanavond) hadden de muzikanten besloten dit optreden vooral aandacht te geven aan de performance, zoals sexy knipoogjes naar het publiek en af en toe lief lachen. Dit heeft het HPC-publiek dan ook geweten, vanaf het eerste nummer stonden mensen enthousiast mee te bewegen op de zoete klanken van Victoria. Voor Viktor een bewijs dat ze flinke stappen vooruit zetten. De nieuwe elementen uit het tweede nummer, die de dag van tevoren waren ingevoerd, kwamen helaas maar deels uit de verf. Met een beetje oefenen hoopt de band echter ook de liefde bij een volgend optreden helemaal strak te spelen! De band eindigde met hun interpretatie van het nummer “In de staat van narcose”.

Over drie weken is Viktor weer voor een kort optreden te bewonderen, dan in het Paard Café in Den Haag. Houdt 20 november vast vrij in je agenda!


Eén reactie op “Viktor werkt aan performance in HPC”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.