Viktor wint prijs voor beste tekst op Monsterpop!


Na de geslaagde try-out in Nederland Drie stonden de Viktor-mannen zaterdag op het podium van de Noviteit in Monster. Viktor was al vroeg aanwezig om te genieten van de andere deelnemende bands. Vooral jazz/pop band Novembers Dream maakte veel indruk op de heren. Deze groep bleek ook door de jury tot zeer terechte winnaar te zijn verkozen.

Om 23.00 was het voor de mannen tijd om het podium te beklimmen. Een geoliede wisseling van bands zorgde ervoor dat de mannen ruim de tijd konden nemen voor de soundcheck en op tijd konden beginnen met spelen. Complimenten en dank aan de organisatie die zorgde dat de hele dag vlekkeloos verliep.

Na een enthousiaste aankondiging was het tijd voor openingsnummer Dokter Mark en het catchy Tweede plan.

Op basis van goede adviezen na ons optreden van vrijdag ging de setlist daarna een andere kant op dan de vorige dag. We hebben geprobeerd zo een wat evenwichtigere set te maken. Alle Viktor nummers kwamen echter voorbij en zeker bij afsluiter Guus ging het dak eraf. Het uiterst rock `n roll weglopen na het eind van de set werd helaas niet door iedereen goed opgevat. Onze excuses aan een ieder die dit arrogant over vond komen, Viktor heeft zeer veel waardering en respect voor een ieder die de moeite neemt de optredens te bezoeken.

Na met een lekker en welverdiend biertje of incidenteel colaatje genoten te hebben van de winnaar van vorig jaar, was het tijd voor de prijsuitreiking. Hoewel de heren uiteraard al blij waren überhaupt gekozen te zijn om mee te doen, was er toch stiekem een spanning voelbaar. Zou het dan toch…

Voor de prijsuitreiking werd het bestuur van de Grote prijs van Monster op het podium geroepen. De mensen achter het jubilerende festival werden even welverdiend in het zonnetje gezet. Toen de eerste prijs voor beste tekst aangekondigd werd was de spanning binnen Viktor te snijden, en hoewel een referentie aan Bonny St Clair ons danig in de war bracht, werd daarna toch echt Viktor hit ‘Dokter Mark’ als beste tekst genoemd. Een dolgelukkige Viktor nam vervolgens de door Greenjob beschikbaar gestelde geldprijs in ontvangst.

Een ieder die ons gesteund heeft door aanwezig te zijn heel hartelijk bedankt! Jullie enthousiaste reacties maakten onze avond nog mooier!

De Viktor heren zullen binnenkort gaan bekijken hoe ze de komende tijd gaan invullen. Het optreden smaakt in ieder geval naar meer, en Viktor zal zo snel als mogelijk weer op de planken staan. Wie weet wel met nieuw materiaal…


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.