Viktor ontkent in alle toonaarden


Viktor live in Stage van Kees Visser op WOS Radio.
Viktor live in Stage van Kees Visser op WOS Radio.

In een afgeladen WOS-studio speelden de heren van Viktor de sterren van de Westlandse hemel. Volgens ooggetuigen was er sprake van een muzikale performance die varieerde van de gevoelige momenten uit een opera tot de zoete klanken van Slayer!

Kees Visser was in opperbeste staat en deed zijn uiterste best de heren van hun stuk te brengen. Zijn scherpe, doordachte en venijnige vragen, gesteld binnen een verraderlijk losse en gezellige sfeer, waren duidelijk goed voorbereid. Helaas was het niet voldoende om de mannen van Viktor aan het wankelen te krijgen. De heren gaven afgewogen, ingestudeerde antwoorden met een serieuze ondertoon. De advocaten en spindoctors uit het Viktor-kamp hadden hun huiswerk duidelijk goed gedaan.

Ook tussen het aansluitende optreden viel geen speld te krijgen. Negen spetterende Viktor songs klonken door de ether, waarvan maar liefst twee gloednieuwe Viktor hits. Ze zullen nog vaak van de podia schallen.
Heb je het gemist? Gelukkig is de uitzending nog na te luisteren:

Deel 1 van de show. (vanaf 27e minuut)
Deel 2 van de show. (vanaf 7e minuut)

httpv://www.youtube.com/watch?v=uTY-71o5KDo

Mooie foto’s van Fred van der Ende staan op http://www.westlandreport.nl/?p=278.

Fan sinds het WOS optreden? Vrijdag 15 februari kun je Viktor in levende lijve aanschouwen op het podium van het Naaldwijkse Teejater Café.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.