Vrienden tour 2014 strijkt neer in HPC


HPC 0900-VIKTORZaterdag 28 september was het eindelijk zo ver. De natte droom van elke vrouw. Elke man. En elk willekeurig ander organisme. 0900-VIKTOR, Olax (ft. Mullet) en Sneu! die samen het podium delen op één avond. Een ongeleid projectiel van Nederlandstalige popmuziek gespeeld door excentrieke muzikanten.

Het was een memorabele avond in HPC. Een afwisseling van gevoelige ballads met stevige popnummers over controversiële onderwerpen zoals sinaasappels, eierkoeken en honden. Gelukkig werden ook de conventionele onderwerpen niet gemeden. Huiselijk geweld, drankmisbruik en moord passeerden ook de revue. Het publiek genoot zichtbaar van de ongedwongen sfeer tijdens deze muzikale show.

0900-VIKTOR, Olax en Sneu! treden sinds kort samen op tijdens de Vrienden tour 2014. Deze tour is in het leven geroepen als bewijs dat Nederlandse popmuziek wel vriendelijk, verrassend en origineel kan zijn. Programmeurs kunnen eenvoudig een avond vullen met deze koppelverkoop voor een zacht prijsje. Neem contact op voor meer informatie.

Lees ook het verslag van Dichtbij door Mike van Doorn.

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.