Wie neemt mij zoals ik ben?


Hallo, ik ben Viktor, ik ben ongeveer twee jaar oud, biseksueel en repeteer in Monster. Ik heb ruim een anderhalf jaar lang een bassist gehad, maar helaas zijn we nu uit elkaar.

Mijn passie is muziek maken en nieuwe mensen ontmoeten in donkere, vuige ruimtes met doordringende muziek. Ik maak het liefst lekkere, opzwepende muziek met ironische en cynische Nederlandstalige teksten. Ik ga helemaal los op een podium, zeker als ik voor publiek mag spelen.

Ik ben op zoek naar een man/vrouw als aanvulling voor mijn open relatie met een toetsenist/zanger, gitarist en drummer. Ben jij spontaan en wil jij mijn kwartet aanvullen?

De man/vrouw die ik zoek kan lekker bassen en heeft het liefst een klein beetje ervaring hebben met spelen in een band. Tweede stem is ook een pre. Maar het allerbelangrijkste is een flinke dosis humor en tomeloze inzet. Ik ben soms veeleisend, want vrouwelijke geïnteresseerden dienen namelijk minstens net zo aantrekkelijk te zijn als mijn huidige partners. Ik val vooral op muzikanten tussen de 20 en 30 jaar, maar denk je dat je bij me past reageer dan vooral!

Ben je sexy en je weet het? Mail via het contactformulier.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.